Forum for Active-Divers
Forum for medlemmer, her kan oprettes, ture, debatter, hilsner mm.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Næstformanden, d. 30-01-2009
Hej Piger og Drenge , Vi dykker søndag kl- 1300 i Halskov Havn . Har i husket at tilmelde til Gl.Aalbo camping turen ?
mvh. næstenformanden


Skrevet af Kristian, d. 28-12-2008
Vi takker mange gange til dykkerklubben Aquanaut, som Henrik og jeg var så heldige, at lave et vragdyk sammen med lørdag d. 27/12. Vi sejlede fra Helsingør og fik et rigtig godt dyk på Ceylon, meget fin sigt.

Dette er ikke sidste gang, at vi laver dykning sammen med dem :-) og de skal være meget velkommen til at besøge Storebælt.

Mvh
Kristian


E-mail:
Hjemmeside: www.diamonddivecenter.dk
Skrevet af Thomas Andersen, d. 23-12-2008
Hej alle dykkere, tak for et godt år en særlig tak til dem, der holder tingene igang. Jeg håber på nogle gode ture næste år og nu her den 13. feb. 09 med nogle hyggelige timer i Egypten. Nå i må ha en god jul og et godt dykår.


E-mail:
Skrevet af næsten formanden, d. 05-12-2008
Hej Allesammen

Så blev der dykket divers night , torsdag 4 dec. kl.2008 en dejlig kold, blæsende og regnfuld aften , det var ikke så sjovt for Thomas der havde valgt at blive oppe , men tak til ham for support.

Vi andre der var i vandet havde et fint dyk med masser af dyreliv ,bla. mange ikke så små torsk , fladfisk og en enkelt ulk havde valgt at underholde os . Sigten var fin og vandet ca 6 gr. Der var syv dykkere i vandet og det må siges at være flot. Alle incl. Thomas er nu tilmeldt lodtrækningen om de mange sponsorgaver , det bliver spændende og se om en af os vinder noget. Efter dykket var der kaffe og højt humør på caffeteriet i nærheden.
Se www.diversnight.com for det flotte resultatSkrevet af klaus nielsen, d. 27-10-2008
hej Henrik og liv.
har lige været oppe og dykke i salttraumen,det kan varmt anbefales når i skal den vej.iøvrigt snakkede jeg med hende der driver dyk centret på lofoten,det kniber lidt med spækhuggerne der,de har flyttet sig,men held og lykke og god tur.
mvh klaus


E-mail:
Skrevet af Jesper Klitsgaard, d. 22-07-2008
Hej alle Active
Rene' og jeg tager et fyraftensdyk ved Reersø rev, på torsdag d. 24/7 ved 16.00 tiden, mød op hvis i har lyst, eller ring til Rene' eller mig.
Mødested er parkeringspladsen ydderst på Landervejen.

dykkerhilsen Jesper K.


E-mail:
Skrevet af Kristian, d. 03-06-2008
Hejsa

Jeg er i Halskov færgehavn med 4 owdelever både fredag 6. juni og lørdag 7. juni.

Kom bare forbi, både nye og gamle dykkere, kendte og ukendte, kort sagt alle som har tid og lyst.

Mvh
Kristian


E-mail:
Hjemmeside: www.active-sport.dk
Skrevet af Jesper Klitsgaard, d. 21-05-2008
Hej alle
Hvordan ser det ud med lørdag ( dykningens dag ) er der nogle forslag, til dykningen på denne dag ?


E-mail:
Skrevet af Carsten, d. 06-04-2008
Hej. Henrik, Thomas og jeg snuppede et par dyk på vores "lokale" vrag. Vi tog ud fra Skælskør havn i Henriks nye rib, dog med lidt forsinkelse da undertegnet havde glemt sin hætte, senere viste det sig at jeg også manglede min tørdragt slange :o(
Henrik demonstrede hvordan de 150 HK kunne flytte ribben ud igennem fjorden, men da vi kom ud i storebælt måtte han sænke farten ellers var Thomas og jeg nok faldet over bord (lidt bølger) Thomas og jeg dykkede sammen på kutteren, udemærket dyk god sigt, og vi så et par torsk. Da vi kom op var vejret blevt meget bedre, og der var næsten havblik da vi satte kursen mod active vraget. Vi var meget lang tid om at finde vraget, men fandt det til sidst. Henrik og Thomas dykkede på vraget, det var et godt dyk men sigten var ikke alt for god. Henrik fortalte at den ene side på vraget er sandet til, og det nok er et spørgsmål om tid før det helt forsvinder. Vraget er nu markeret med tov og en plastik dunk, så skal vi ikke bruge for meget tid for at finde det mere. Da vi sejlede hjem kunne vejret ikke blive flottere, høj solskin og helt havblik, Henrik skød ribben af i det flotte vej tilbage mod havn. Jeg fik mit sidste dyk inde ved slæbestedet da en af mine ankelbly ikke lige landede hvor det skulle, da jeg kastede det op på molen til stor morskab for alle. En rigtig god dykkertur i perfekt vejr.


E-mail:
Skrevet af niels og christian, d. 09-03-2008
en hilsen fra Pangani Tanzania. 27 graders varmt vand. Delfiner og rigtig flotte koraller. Fisk i massevis. Hilsen fra to active divers, Niels og Christian.


Skrevet af liv, d. 01-03-2008
Hej allezuzammen.
Nu er jeg ægte medlem, har lige betalt kontingent. Tak for sidst for øvrigt(gl.Åbo). Super week-end. 2 tørre dyk i min tørdragt, god mad og godt selskab, hvad mere kan man forlange!!!
Og så det tøsede:
knus Liv


E-mail:
Skrevet af Møller, d. 26-02-2008
Hey alle og så sammen.
kanon tur med gode dyk og om ikke andet henriks hakkedrenge. Det er 100% sikkert at han skal da ikke bare tænke på at lave mad en eneste gang mer for så er der da ingen der bliver mætte. Fed tur med nogle gode dyk.... og god mad

Vh.Møller


Skrevet af Jesper L, d. 18-02-2008
Ja glæder mig også til at dykke sammen med jer meeeen det skal lige blive noget varmere.
mvh Jesper varmtvandsdykker


E-mail:
Skrevet af Kristian Christiansen, d. 18-02-2008
Desværre, ingen billig luft, da klubben har valgt, ikke at eje nogen form for materiel.


E-mail:
Hjemmeside: www.active-sport.dk
Skrevet af Kristian Christiansen, d. 17-02-2008
Så er klubben en realitet, vi var 11 dykkere samlet fredag d. 15 februar til stiftende generalforsamling.

Sååååå nu skal der dykkes !!!!!


E-mail:
Hjemmeside: www.active-sport.dk